2024年衡水金卷先享题 分科综合卷[B]英语(一)1答案
2024年衡水金卷先享题 分科综合卷[B]英语(一)1答案正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
2、2024年衡水金卷先享题英语四
3、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
4、2023-2024衡水金卷先享卷分科综合卷英语
5、衡水金卷先享题答案2024英语(二)
6、衡水金卷先享题答案2024英语新高考
7、2023-2024衡水金卷先享题英语
8、2024衡水金卷先享题英语1
9、2024—2024衡水金卷先享题英语
10、2024衡水金卷先享题英语试卷
W:Don't sit there!Don't you know what that is?M:It's just a chair.Anyone can sit where they like,you know.W:OK.Go ahead,then.M:Ouch!Betty!This chair is made out of cardboard!W:I tried to warn you,Chad.That's part of the set for the school play.It's just for show.M:Well,thanks a lot.You could have tried harder to warn me.W:Maybe next time,you'll listen to me the first time.Did you hurt yourself?M:No,but look at my shirt.It'll never be the same.My mom just washed grass spots out of it last night.Shetold me to be more careful today.I'll have to buy a new one after school.听下面一段对话,回答第14至第16三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。(Text 9)W:Hello.George!I wanted to speak to you yesterday,but you weren't at your usual place for lunch.M:Hi,Jessie.I had a free day from the newspaper office because I worked so much overtime last week.W:Oh,I see.You had a holiday.M:Well,I stayed at home and looked after a baby.W:What?You took care of a baby?Whose baby?M:Oh,it is my sister's baby.She wanted to go shopping in the morning.I stayed at home and did a lot ofthings.W:Oh?M:Yes.I mended my radio,washed a shirt and some socks and cleaned out the drawers of my desk.W:I don't call that a holiday.Yesterday I wanted to ask you to a concert.The one at the Town Hall.听下面一段独白,回答第17至第20四个小题。现在,你有20秒钟的时间阅读这四个小题。(Text 10)M:At 8:00 tonight,Make Me Famous-the hugely popular program based on the search for a new singingstar reaches its final.Out of the twenty who started,there are now just three singers left.After that,at 9:00,there's something for the many people who enjoy programs about the natural world.This is a repeat of the seriescalled Big Cats.It shows the lives of a group of lions living in Kenya.Later tonight at 10:00 a new dramacomes to our TV screens.Distant Songs is the latest from hot young writer Josh Stone.And I was really loo-king forward to this and expecting something good.However,I have to say I was disappointed.The actors dotheir best,but they just can't make a dull story exciting.I advise you not to watch this or the terrible comedyGood Education which follows an hour later.Stay awake for tonight's midnight movie,which is The BicycleThieves made in 1948.And still,in my opinion,one of the greatest films ever made,if you've never seen it be-fore,don't miss this opportunity to see it.第二节到此结束。现在,你有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。听力部分到此结束。试题答案听力:1~5 CABCA 6~10 BCBCA 11~15 ABABA 16~20 CCABC阅读:21~23BDCA篇:本文是一篇应用文。文章介绍了几本适合青少年阅读的小说。21.B【解析】细节理解题。根据第一本书和第二本书的内容可知,它们主要讲述了主人公独自一人求生的故事。【高三英语·参考答案第3页(共7页)】1808·HUN·
本文标签:
