2024年全国100所名校AB测试示范卷高三24·G3AB·英语-R-必考-QG 英语(一)答案

2024年全国100所名校AB测试示范卷高三24·G3AB·英语-R-必考-QG 英语(一)答案正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

One possible version:Dear Eric,Congratulations on your successful application for the exchange program to our school nextmonth!I'm so excited to hear that you'll be coming to study with us.In terms of preparation,I suggest you start by doing research on the school and the local area sothat you can get a good idea of what to expect.You might also need to start learning some basicChinese phrases to help you communicate with locals and make new friends.I can't wait to meet you in person and show you around our school and city.Yours,LiHua第二节One possible version:After further discussion,I learned the juggler's mother lived three minutes from my house.In fact,I drove past her home every day on the way to work.We stood in silence.The juggler broke thesilence."If I give you my mom's number,would you call her for me when you get back home?Would you tell her I'm okay?"I nodded a tearful yes and put the number away.The juggler and Iparted,forever changed by our meeting thousands of miles from home.Once back home,I called the number on the crumpled piece of paper.A woman answered thephone.She was the juggler's mom.I said,"Hello.You don't know me but..."The story of my tripto Bern spilled out.As I relayed her son's greeting,the woman thanked me and cried.In a voicethick with emotion,she asked,"How did he look?Is he okay?"I assured her that he was healthyand happy and seemed to be doing well.She cried even harder and said this was the call she hadbeen waiting for.【补充说明】be taken aback:吓了一跳,大吃一惊部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章介绍了四个位于新加坡的适合儿童参观的展览。21.C。理解具体信息。根据Children's Museum Singapore部分中的Opening Hours:Tuesday-Sunday(closed on Monday):9 am-1 pm 2 pm-6 pm(Last entry at 12:30 pm &5:30pm)可知,孩子们可以在星期五的12点30分进入Children's Museum Singapore。22.C。理解具体信息。根据ArtScience Museum:Future World Exhibition部分中的Admission:SS10 per child/SS18 per adult可知,一个六岁的女孩与其父母同去参观ArtScience Museum:Future World Exhibition需要支付46新加坡元的入场费。23.D。理解具体信息。根据Van Gogh:The Immersive Experience部分中的It also features theamazing Virtual Reality experience,which allows visitors to walk into "A Day in the Life of theArtist'”可知,想体验虚拟现实的孩子可以去参观Van Gogh::The Immersive Experience。B篇主题语境:人与自我一一做人与做事本文是记叙文。临时决定的公路旅行让13个陌生人成了一辈子的朋友。24.C。理解具体信息。根据第一段中的On Sunday evening at Orlando International Airport in
本文标签: 示范答案