2024届高三普通高等学校招生全国统一考试仿真模拟金卷(一)1英语BBBY-F-XKB-L答案
2024届高三普通高等学校招生全国统一考试仿真模拟金卷(一)1英语BBBY-F-XKB-L答案正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
第二节(满分25分)【参考范文】Nonetheless,her letter went out to 75 relatives and friends.To her surprise,the response wasoverwhelming.The letter brought not only encouraging words and heartfelt wishes but also anunexpected flood of generosity.Friends and family members,touched by Riley's compassion anddriven by the noble cause,started contributing funds for the specially engineered bikes.Riley,initially uncertain about her ability to raise the necessary funds,found herself surrounded by acommunity eager to support her mission.The teen ultimately raised enough to pay for three bikes.On her birthday,Riley delivered the bicycles to three lucky kids.The joy on the children's faceswas immeasurable,and Riley couldn't help but feel a profound sense of fulfillment.Her familymembers also thought highly of Riley's campaign,saying it was the act of kindness that reallycounted.On that special day,amidst the laughter and gratitude,Riley and her family experienced thetrue essence of giving-the joy that arises not only from receiving but,more importantly,frombeing a source of happiness and hope for others.【解析】第二部分阅读第一节【语篇导读】本文为应用文,介绍四个不太为人所知旅游景点及其特征。2l.D细节理解题。根据第二段中“Sakrisoy and Reine offer opportunities for outdoor activities,such as hikingand even witnessing the charming Northern Lights”可知。22.B细节理解题。根据第四段中的“Paraty is also a gateway to nearby deserted island beaches,making it a perfect destination for beach lovers and nature enthusiasts..”可知。23.B推理判断题。根据第三段中“This picturesque village..is known for its traditionalgassho-zukuri farmhouses.These unique buildings feature steep roofs that resemble handsin prayer'”以及第五段中“The entire area is a National Heritage Site,with its colorfulbuildings,cobblestone streets,and Spanish colonial architecture adding to its charm."可知。B【语篇导读】本文是记叙文,主要讲述了作者与儿子一起进行冒险之旅,并在旅途中尝试接受一切可能的事物,从而对尝试并接受新鲜事物进行思考。英语参考答案·第2页(共8页)
本文标签:
