[青岛一模]青岛市2024年高三年级第一次适应性检测(2024.03)英语答案

[青岛一模]青岛市2024年高三年级第一次适应性检测(2024.03)英语答案正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、青岛市2024高三一模英语
    2、2024年青岛高三一模英语试卷
    3、山东省青岛市2024年4月高三模拟考试英语
    4、2024青岛市高三二模英语答案
    5、2024山东省青岛市高三二模英语
    6、青岛高三一模英语答案2024
    7、2024青岛市一模英语
    8、青岛2024高三二模英语
    9、2024年青岛高三一模英语
    10、山东青岛2024高三一模英语
《双语学报》2023一2024学年高二SD版·新教材新高考第35期测试题参考答案及部分解析第35期测试题参考答案1-5 CBBAC6-10 BACBA11-15 ACCAC16-20BABAC21-25 DBCDC26-30 ABACB31-35 DDCAB36-40 GEDEC41-45 BACDD46-50 CBDCA51-55 BACAC56-65(One possible version)56.astonishing57.exactly58.categories59.will be destroyed60.to grow61.of62.until/till63.formation64.which65.the写作(One possible version)第一节Dear Eric,When I heard that you are planning to decorate your room with paintings,Chinese paintingsimmediately came to my mind.As a traditional art form with a long history and profound cultural heritage,Chinese paintingshave a unique style and cultural connotation.They often depict mountains,water,flowers,or birds,which can create a peaceful and harmonious atmosphere in your room.By appreciating Chinesepaintings,you can not only admire the excellent painting techniques but also experience theunique Chinese perspective on nature and life,allowing you to immerse yourself in the culturalcharm of ChinaLooking forward to visiting your carefully decorated room.Yours,LiHua第二节Paragraph 1:I assured him we wouldn't ask for money.Then he agreed.The neighbor boys came over just aswe started raking.Together,we finished Grumpy Old Mr.Roberts'yard.Next,we raked it all intoour yard to add to our leaf pile,creating a large mountain of colorful leaves.The boys wereexhausted and promised to come back the next day when we were going to have a"pile in"andplay in the leaves.The next day,the boys came to play with Sam.While I was cooking,I heardnoises from our yard.Paragraph 2:I was amazed to see Grumpy Old Mr.Roberts pretending to swim in the leaves with the boys.Ididn't know when and how he joined the boys,yet I knew he was joyful.He and the boys werelaughing so hard.It was on that day that we said goodbye to Grumpy Old Mr.Roberts and hello toour neighbor Mr.Roberts.Gradually,Mr.Roberts'face lit up with more smiles and he became notjust a friendly neighbor but a cherished member of our community.第35期测试题部分答案解析阅读理解导语:本文是一篇应用文,属于“人与社会”主题语境。文章介绍了美国费城的四个必看
本文标签: