京师测评教育研究中心 2024安徽省高三质量联合检测试卷各科试卷答案试题(英语)

京师测评教育研究中心 2024安徽省高三质量联合检测试卷各科试卷答案试题(英语)正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

讲评三步体高效训练公送下札记Kuper started volunteering at the hospitalijust over two weeks after it opened in February 1954.Her level of dedication even led her to take Spanish lessonsrso she could better guide Hispanic andLatino families around the hospital."I just loved being with people,"Kuper-said.I"It's the best.There's no hospital like it.After her retirement in 2015,she still devoted her time to Texas Children's Hospital when shecould "Kuper was always somebody who was just our living historian,said Paige Schulz,TexasChildren's assistant vice president of Patient Support ServicesShe's somebody that was so delight-ful to greet volunteersand staff,and really made everybody's day better.Actually,Kuper's first volunteering assignment lasted 14 years serving sandwiches and drinksat the snack bar.In that case she became used to greeting,physicians not by name but by theirsandwich ordersandknown forit,which sherecals to this dayhad three favorite doctors thatcame every day when I was there:I'd call them Mr Tuna Fish,Mr Grilled Cheese and Mr RoastBeefKuper said,adding that Mr Roast Beef preferred mutrd and picklesnis sandwich.Kuper'slifelong commitment to volunteerism has not gonurecognizedTexas Children'sHospital nominated her for the Mayor's Award for her service at the hospital.The hospital's Volun-teer Servicessuite is also named in Kuper'shonor.Id belostwithout the opportunity to helphes"he oved volueeringnwhereIct1124.Why did Kuper take Spanish lessons?A.She was very interested in it.B.She wanted to help Spanish speakers.6970C.She worked for some Spanish families.D.She was required to learn it by the hospital.25.What can we infer about Kuper from Schulzswords?A.She used toberor,0s3wXB.She worked at Patient Support Services.C.She assisted the doctors in saving patients.D.She showed great kindness to those around.26.What made Kuper be used to greeting physicians by their sandwichorders?A.She was very fond of sandwiches.t10B.She enjoyed gaining the popularityC.She had much experience in serving food.D.She hoped to be familiar with doctors sooner.27.Which words can best describe Kuper?A.Confident and brave.B.Helpful and devoted.C.Tolerant and patient.D.Positive and humrous【答案与解析】Elaine Kuper六十年来一直坚持进行志愿服务,停止帮助别人会让她感觉很迷茫。24B根据第2段第2句可知,Kuper学西班牙语是为了更好地帮助西班牙裔和拉丁裔的家庭。25.D根据第3段Schu2的话可知,Kper总是热衷于和志愿者们以及员工们打招呼,对周围的人非常友好。:26.C根据第4段第1、2句可知,Kuper曾在提供三明治的小吃店工作了十四车,可推知地的点单经验丰富,所以惯以三明治订单来称呼医生们。27.B通读文章内容可知,Kuper.一生致力于志愿服务,是一个乐于助人和无私奉献的人。CSea otters'(near-extinction story is a iviolent and cruelleco-drama that begins in the1700s.Sea otters are covered with the thickest,most luxuriant fur in the world.The coastal people88【24新教材DY.英语-R-选择性必修第三册-N】
本文标签: