[国考1号15]第15套 2024届高考适应性考试(五)5试题(英语)
[国考1号15]第15套 2024届高考适应性考试(五)5试题(英语)正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、国考1号5英语答案2024
2、2023-2024国考1号5答案
3、2023-2024国考1号5语文答案解析
4、国考一号2024英语
5、2024年国考一号5
6、2023-2024国考1号4英语答案解析
7、2023-2024国考1号4英语答案
8、2023-2024国考一号五英语答案
9、2023-2024国考1号12英语答案
10、国考一号5答案2024
W:I know.I can only apologize.I'm afraid I've been feeling really upset recently.M:Right.And why's that,then?W:I'm not sure...you know,moving to a new city,I haven't really settled in here yet.I haven't really made anyfriends.I'm just feeling blue generally...and a bit lonely after work,to be honest.M:Well,I think you really need to pull yourself together,Susan.You've been given a great opportunity to workhere with us and you're just wasting it.I really need to start seeing some results!Text 9W:Hello,Mr.Black.Our newspaper is going to introduce the new house that your company has built.Could youtell me something about it?M:All right.The new house has a complete home system.It will make people's lives easier.W:Good.Please tell me how this house will make people's lives easier.M:When you arrive at the front door,you don't need a key to open it.The door will open with a touch of yourfinger.You'll be able to check your refrigerator when you're at the grocery store and find out what you need to buy.W:Oh,that's wonderful.By the way,can I give an order to the washing machine?M:Sure.But you won't need to.The house comes with a robot.It is programmed to clean the house and do thewashing.W:Great.How much does the new house cost,please?M:A million dollars.W:A million dollars!It will be thirty years before I can afford to buy such a house!Text 10M:Special family bonds are not created by big ship vacations,new toys,bicycles,or expensive clothes.Greatfamilies are formed by making time for each other,and by listening and caring.The good news is that it costsnothing to do these things.Last weekend,as my two little daughters and I were sitting outside the front steps of ourhouse enjoying the sunshine,I had an idea that I and my two daughters,Sandra and Tina,would have a picnic inthe park on the coming Wednesday noon instead of the regular lunch.Both Sandra and Tina lit up with surprise."Great!Then we would put up a tent in the park just like a picnic in the mountain!"They shouted.That's our little planfor a simple Wednesday.I'm sure it will become another example that small things contribute to special familymoments.A picnic is something that works for us.It's up to you to find out what those things are and do them.Whenyour kids grow up,they won't remember the iPad or toys you bought them.They will remember the time you spend withthem.参考答案及解析第二部分阅读第一节[语篇导读]本文是一篇应用文。文章介绍了Osterhout Free Library为顾客提供的一项馆际借阅服务。2l.B。理解具体信息。根据How to request an Interlibrary Loan item部分You must know exactly what item(s)youwould like可知,你需要明确自己想要借阅的书籍。22.A。理解具体信息。根据Interlibrary Loan Processing部分.If the item is not able to be obtained,the patron will benotified via e-mail.可知,如果图书馆工作人员没有找到你需要的物品,会通过电子邮件通知你。高二英语(答)一3
本文标签:
