山西2023~2024学年高三模拟检测卷[243755D]答案(英语)
山西2023~2024学年高三模拟检测卷[243755D]答案(英语)正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、山西省2024年高三模拟考试三英语
2、山西省2024高三模拟英语
3、山西省2024年高考三模
4、2024山西高三三模
5、2023-2024山西高三模拟考试
6、2024山西高三阶段考试
7、山西省2024高三二模英语
8、2024山西高三三模时间
9、2024年山西高三三模时间
10、高三三模2024山西
《双语学报》2023一2024学年高二N版·新教材新高考第45期测试题参考答案及部分解析第45期测试题参考答案1-5 CBACB6-10 BCABA11-15 ACBBA16-20 CBCAA21-25BDADC26-30 DACBD31-35 AACBD36-40 DEGAB41-45 CACDB46-50 CADCB51-55 ADCAB56-65(One possible version)56.loaded57.against58.which59.was restricted60.performer61.However/Nevertheless62.easier63.being employed 64.interaction 65.the写作(One possible version)第一节Discovering the value of labor practiceEngaging in our school's recent labor practice was a truly enlightening experience.My classmates and I completed various tasks both on and off campus,including cleaning publicareas,tending to the school garden,and participating in community service projects.During theevent,I gained valuable life skills and a stronger work ethic.This experience gave me a newfound appreciation of the efforts of individuals in differentprofessions.Furthermore,collaborating with fellow students fostered a sense of unity andteamwork,enabling us to accomplish tasks efficiently.This rewarding endeavor has left such alasting impact on me that I will cherish and carry it forward in the future.第二节Paragraph 1:Then,Adesoji started calling the companies on the list,trying his luck.He called one by one,asking if they had any suitable positions for him.Briefly knowing about his situation,mostcompanies rejected him,but he did not lose heart.Finally,his efforts paid off.A small healthcarecompany was attracted by his brilliant performance at school and asked him to have a face-to-faceinterview.As his visa was about to expire,they scheduled it for the next day.You can imaginehow excited and grateful Adesoji was then for this hard-earned opportunity.Paragraph 2:The next day,Adesoji dressed well and reached the company early for the interview.Everything went quite smoothly.Adesoji's performance and clinical skills gained recognitionfrom the interviewers and they offered him a two-year employment contract.Naturally,with thecompanys help,Adesoji secured a two-year work visa soon.Finally succeeding in staying inLondon to further enhance his clinical skills,Adesoji felt very happy,and he firmly believed hewould better serve his country when he returned.Adesoji's experience taught us that when facingdifficulties,one should actively seek opportunities instead of passively waiting for them or givingup.第45期测试题部分答案解析阅读理解导语:本文是一篇应用文,属于“人与自我”主题语境。一项针对中学生的研学项目提供了多样化的课程和活动,旨在帮助学生实地体验和学英国生活和文化。
本文标签:
