陕西省绥德县2024年九年级第三次模拟考试答案(英语)
陕西省绥德县2024年九年级第三次模拟考试答案(英语)正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、绥德2024年中考时间
2、绥德2024中考
3、2023-2024陕西绥德中考什么时候出成绩
4、2023-2024陕西省榆林市绥德县中考成绩查询
5、2023-2024绥德县中考时间
6、2024年绥德中考成绩
7、2023-2024绥德中考成绩啥时候出来了
8、2023-2024绥德中考成绩查询时间
9、绥德中考成绩2024
10、绥德中考成绩2024
ticking by,finally the big day came when Anna would give her singing performance on1/6the stage.When the host announced it was Anna's turn,she was wheeled onto the stage.Nervous as she was,she tried to collect herself and stay focused.As she began to sing,theaudience got fascinated by her charming voice.Seconds after her performance,all theaudience rose with thunderous applause and cheers.No sooner had Anna been wheeled off英语答案第1页共6页stage than she was surrounded by her excited classmates and teachers with bunches offlowers in hands.She was so moved that she uttered in a trembling voice,"Without yoursupport and encouragement,I wouldn't make it today."With moist eyes,she threw herarms tightly around Susan,words failing her at that very moment.It was Anna's persistentefforts and strong faith that paved the way for realizing her dream.阅读理解A篇答案CBD.本文选自网站Stargazing in Sedona:The ultimate guide-Tripadvisor,标题为7 heavenlystargazing spots in Sedona2l题细节理解题head to Margs Draw Trail near Uptown Sedona,.a residential neighborhood onthe east side of the city,可知Margs Draw Trail就在市内。22题细节理解题,由首段as the sun slides below the horizon,the cliff cathedrals,,bells,.and spiresare backlit by the Milky Way..All of a sudden,the heavens become the main act.可知几个点都是介绍银河星空,再结合每个景点细节介绍得出适合观星。23题推理判断题。文章是向读者介绍景点,出现作者的地方第一个点one of my favoriteof-the-beaten--path places to go at night,第二个点For me,this trail is ideal for stargazingbecause it's right in town,but still feels far away from it all and isn't impacted by light pollution.可知作者是一名旅行作家或者旅行体验顾问。B篇答案CABD.这是一篇记叙文。主题语境是人与自我。退休后,作者尝试了很多方法,却始终无法适应闲下来的生活。最后她把注意力从自己身上移开,放空自己,终于适应了退休后的生活。24.C。细节理解题。从第一段的The kids have been out of the nest,and I have been retired.NowI could take some time for ME!'可知,作者作为一个全职母亲,现在孩子们都离开了家,自己终于也退休了,可以享受属于自己的空闲时间了。25.A。细节理解题。从第三段的'I never fully understood how to shut my mind off.I always feltlike I was just waiting for it to end.”可知,冥想的方法并不能使作者完全清空自己的思想。26.B。推理判断题。根据第三段的内容,作者尝试了很多方法都以失败告终,却始终无法适应闲下来的生活,感到失望,最终放弃了所有的想法。27.D。主旨大意题。从第五段的“Perhaps we are too concerned with how we spend our timeinstead of enjoying the nothingness of simply being."Witnessing simple moments of naturerc-centered my soul better than anything else..”可知,作者认为我们不应该太在乎如何度过时间,而应该放空自己,回归简单的生活比什么都好。C篇答案DCAC.这是一篇说明文。主题语境人与自我。文章介绍了戒除惯的方法。28.D。推理判断题。从第一段的“And while not all of us are nail-biters,most of us do have ahabit we'd like to kick..So what's the best way to break one?”可知a nail-biting habit'"是为了引出文章话题的。29.C。细节理解题。依据第三段的“One of the most effective ways to manage behavior is toidentify these locations or times of day.”可知答案为C。30.A。词义猜测题。根据下划线词所处句子的句意“目的是通过用一个伤害性更小的惯来替代惯的方式来改变一个惯”可知此处应该是Harmful(有害的)。其余选选项Helpful(有帮助的),Annoying(让人生气的),Time-consuming(费时的)都不合适。英语答案第2页共6页3l.C。主旨大意题。根据第一段的最后两句“.most of us do have a habit we'd like to kick.So what's the best way to break one.So what's the best way to break one?"可得出答案。
本文标签:
