河北2024年石家庄市初中毕业水平质量检测(二)2答案(英语)

河北2024年石家庄市初中毕业水平质量检测(二)2答案(英语)正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年石家庄市初中毕业年级教学质量检测(二)英语试题
    2、2024年河北省石家庄市初中毕业班教学质量检测(二)
    3、2024年石家庄初中毕业班教学质量检测二英语试卷
    4、2024石家庄初中毕业班质量检测二
    5、2024年石家庄市初中毕业班教学质量检测英语
    6、2024年石家庄初中毕业班质检英语
    7、2024年石家庄市初中毕业班教学质量检测英语答案
    8、2024年石家庄市初中毕业班教学质量检测英语试卷答案
    9、2024石家庄初中毕业年级教学质量检测英语
    10、2024年石家庄市初中毕业年级教学质量检测英语答案
阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两【写作提示】段,使之构成一篇完整的短文。读Deepak didn't want to go to school,as the words from读1.根据续写第一段的首句可知,听了Neha的his class teacher Ms Neha rang in his mind.She had asked话,Deepak深受触动。Deepak会参加排练吗?后all the students to join in the Teachers'Day celebrations the后Neha又是如何帮助他的?Deepak有何改变?排练day before.Deepak was anxious,because he was scared the结果如何?本段可围绕这些内容展开叙述。续audience(观众)would laugh at him.续2.根据续写第二段的首句可知,终于,庆祝教Deepak's mother sensed his worry and asked him the写师节的日子到了。Deepak内心有何感受?Deepakreason.After she learned about the whole story,she tried to写encourage him and said,"You will do well as long as you顺利完成表演了吗?通过这次的经历,Deepak有prepare well."However,Deepak still felt worried.With何收获?本段可围绕这些内容展开叙述。heavy steps and a heavy heart,Deepak picked up hisschoolbag and headed to school.One possible version:In Ms Neha's class,she said,"Deepak,I have decidedAfter hearing Ms Neha's words,Deepak was读that you will be in the dance.I have noticed that you nevertake part in any cultural programs.So I won't take a 'NO'读deeply touched.He realized that his fear was indeed后from you.""Dance?But I can't even shake my leg properly!more mental than physical.Deepak made theHow will I dance?"Deepak almost cried."You can learn.I后decision to train for the dance with Ms Neha's help.续will help you,"Ms Neha said.With hardly 10 days left for the Teachers'Day,the续Ms Neha gently led him through each step and gavehim encouragement when he was unsure.As the写students learnt from and practiced with Ms Neha,except写days went by,Deepak began to believe in his ownDeepak.He came up with one excuse after another to avoidskills.Ms Neha's encouragement became his guidingpracticing.light.He felt himself getting stronger-mentally andphysically-with every practice.Ms Neha could not understand any of Deepak's excusesFinally,the day of the Teachers'Day celebrations读Finally,she asked what the real reason was.Deepak told herarrived.As Deepak stepped onto the stage with thedance team,his heart pounded with nervousthe truth,"I love all of my teachers and respect them too读后However,I avoid school on Teachers'Day because I amexcitement.The music began,and he danced withscared of getting my steps wrong.I shiver at thepassion and grace,pouring his heart into every续thought of the audience making fun of me."movement.As the performance came to an end,theMs Neha wanted to help Deepak and she knew hisaudience broke into loud applause.Deepak couldn't写absence from the Teachers'Day celebrations would be a pity写believe it-he had done it!His stage fright hadfor him.She thought for a while and then pointed to her leftturned into a sense of pride.At that moment,hefoot."Have you noticed my feet?"Deepak looked and frozeknew that he had overcome a big difficulty in his life,Ms Neha had a prosthetic(假肢的)left foot..“Our disabilityand he was grateful to Ms Neha for her support andis more mental(心理的)than physical,.”she said.trust in him.注意:1.续写词数应为150个左右;读2.请按如下格式作答。After hearing Ms Neha's words,Deepak was后deeply touched.续Finally,the day of the Teachers'Day写celebrations arrived.【写作提示】读教师节临近,Neha老师要求所有学生都排练节目来庆祝这个节日。Deepak却不愿意按照老师的安后排去跳舞,因为他对舞台有一种天生的恐惧。为此,他找了各种借口来逃避排练。Neha了解到Deepak的情况后,向Deepak展示了自己的假肢,并给他以写鼓励。这让Deepak深受触动。9
本文标签: