[高三总复习]2025届名师原创模拟卷(一)1英语(新S5)试题
[高三总复习]2025届名师原创模拟卷(一)1英语(新S5)试题正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年名师原创模拟英语
2、2023-2024学年名校名师高考模拟仿真卷英语
3、新高考2024名师原创英语答案
4、sa名师原创模拟2024英语
5、2023-2024名师设计高考模拟卷英语
6、2024sa名师原创模拟卷答案
7、2023-2024名师设计高考模拟卷英语答案
8、2023-2024学年名校名师高考模拟仿真卷三英语
9、2023-2024名校名师高考模拟仿真卷二英语
10、2023-2024全国高中名校名师原创预测卷英语
阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两【写作提示】段,使之构成一篇完整的短文。Sienna Powell was a 16-year-old girl raised by a singleL.根据续写第一段的首句可知,听到电话里Aaron焦读mother.Her mother,Lisa,was a bank teller and they had读急的声音时,Sienna的心沉了下来。Sienna将面临两难的difficulty making ends meet.Through the years,Sienna选择,她会怎么做呢?根据续写第二段的首句可知,后tried her best not to burden(使负担her mother.SheSienna把钱借给了自己的好朋友。她还会做哪些事来帮助seldom asked for anything besides what she truly needed后and even took part-time jobs to help pay the bills.续自己的好友呢?她会把自己上编程课的事告诉好友吗?本续Every time Sienna received a paycheck from her part-段可围绕这些内容展开叙述。写time job,she would take a small part of it and place it inside写2.根据续写第二段的首句可知,虽然现在没钱了,但a box that she kept inside her closet ()While she didSienna想买一台笔记本电脑的梦想依然没有改变。Siennanot want much,there was one thing she had always dreamt接下来会怎么做呢?她赚够了买电脑的钱了吗?她成功拥about since she was a young child-a notebook computer.She wanted to be a computer programmer in the future....有了电脑吗?Sienna有何感受?本段可围绕这些内容展开叙述。One possible version:In order to achieve her dream,she had signed up for anAs Sienna heard Aaron's anxious voice on theonline programming teaching course.There was still a读month left before the course started,so she must buy a读phone,her heart fell.She knew Aaron needed her.Without thinking twice,she decided to help him.notebook computer as soon as possible.She knew that her后后Sienna returned the notebook computer to its placemother couldn't afford to buy the computer,and she didn'twant to burden her with it.and hurried to the hospital to be with Aaron after续Sienna often talked about her dream to her best friend,续briefly explaining the situation to the store clerk.SheAaron.Aaron and Sienna found common ground when theylent Aaron all her money to pay the hospital bill.For写discovered that they were raised by a single mother.They写the next few days,Sienna came to the hospital everyrelated to one another a lot and,since then,they haveday,offering support and comfort to Aaron.Thoughbecome good friends.Sienna worried about the upcoming programmingcourse,she never once mentioned it to Aaron,as shedidn't want him to worry.Though she didn't have money now,Sienna'sdream of buying a notebook computer remained读Three weeks before the programming teaching started,unchanged.She found some part-time jobs that sheSienna managed to save up enough money for a notebook读后后could do in her spare time.She worked hard tocomputer finally.She went to the computer store excitedlyand picked up the notebook computer that she had alwaysmake her dream a reality.She made some money续dreamed of.Sienna was about to pay for the notebookcomputer when Aaron suddenly called her,crying,"I'm sowithin two weeks.However,this money was far fromenough to buy a notebook computer.And then写sorry to trouble you,Sienna,but I can't make it tonight.写Sienna went to the computer store and asked theMy mom was just rushed to the hospital,and I was toldstaff if they could accept payments in stages.Theshe needs to have an operation.But I don't have enoughstaff agreed.Sienna finally held the notebookmoney and I need your help."computer.As she opened it and began her onlineprogramming course,she felt pleased with herself.注意:附汉译英1.续写词数应为150个左右;加读2.请按如下格式作答。L.我和Eic上周三下午6点到了上海,并在一家旅馆登记住As Sienna heard Aaron's anxious voice on the宿了。(check in)后Eric and I arrived in Shanghai at 6 pm last Wednesdayphone,her heart fell.and checked in at a hotel.续2.在接下来的两天里,我们参观了一些出名的公园,它们Though she didn't have money now,Sienna's的景色很美。(sight)写dream of buying a notebook computer remainedIn the following two days,we visited some famousunchanged.话作parks whose sights are very beautiful.g【写作提示】附3.我们还去参观了东方明珠广播电视塔(the Oriental Pear加TVTower),在一处观光台(sightseeing platform),我读Sienna和母亲相依为命。多年来,Sienna尽力们欣赏到了整个上海市的风光。(view)不给母亲增加负担。她很少向母亲索要任何东西,We also went to visit the Oriental Pearl TV Tower and后甚至还做兼职来帮助母亲减轻负担。虽然她想要的at a sightseeing platform we enjoyed a good view of thewhole city of Shanghai.续东西并不多,但有一样东西是她从小就梦寐以求的—笔记本电脑。她希望将来能成为一名电脑程写序员。为了买一台笔记本电脑学编程课程,4.此外,我们还参观了一个艺术博物馆,仔细地欣赏了些艺术品,包括一些雕塑。(detail;:statue)Sienna每次从兼职工作中领到薪水,都会拿出一小作What's more,we visited an art museum and admired部分放在衣柜里的一个盒子里。可是当她终于攒够文some arts in detail,including some statues.钱来买电脑时,却接到了自己的好友Aaron打来的求助电话。9
本文标签:
