2025届高三总复习·名师原创模拟卷(二)2英语(新S5)试题

2025届高三总复习·名师原创模拟卷(二)2英语(新S5)试题正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年名师原创模拟英语
    2、新高考2024名师原创英语答案
    3、2023-2024名师设计高考模拟卷英语答案
    4、名师卷2024高三综合
    5、名师原创模拟2024英语答案
    6、2024名师原创卷英语答案大全集
    7、2023-2024名校名师高考模拟仿真卷二英语
    8、2024sa名师原创模拟卷答案
    9、2023-2024学年名校名师高考模拟仿真卷英语
    10、2023-2024全国高考名校名师原创卷2英语
56.to leave57.who/that58.rapidly59.and60.are brought61.excellence62.to63.allowing64.exceptional。65.created写作(划线部分为精彩表达)第一节One possible version:Campus Talent ShowA campus talent show was held successfully in our school last weekend.The performances werediverse and impressive,ranging from beautiful singing to graceful traditional dances andengaging Chinese traditional crosstalk,which demonstrated the students'exceptional languageskills.The event provided a platform for students to display their talent and creativity,drawing a largeaudience of students,teachers,and parents,all of whom thoroughly enjoyed the enrichingexperience.Many expressed their desire for more events like this in the future.Overall,the talent show was a resounding success,leaving a positive impact on all participants.第二节One possible version:The next day Azalia arrived at Hana Sofia's hotel to provide makeup services.As Azalia got towork,the two women started chatting.Hana Sofia talked about how she felt both nervous andexcited about the reception,while Azalia spoke about what it's like dividing her time between theairport and her makeup career.Despite only meeting the day before,the two got into ameaningful conversation like old friends.And ultimately Hana Sofia attended the event with afinal look she was extremely satisfied with.Later she was told that her lost luggage had been sentto her Montreal hotel.As time passed,the two women maintained their connection,exchanging messages regularly.When Hana Sofia is on holiday,plans are in place for a meet-up in Montreal,furtherstrengthening their unexpected connection.Both women say their unlikely connection shows theimportance of being open and sympathetic,especially at the airport,where people are oftenstressed and heavily focused on their own journey.Azalia underscores the value of patience andunderstanding,noting the impact of such qualities in offering help.Hana Sofia agrees,pointingout the importance of taking time to consider others'emotions in situations like that.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一社会服务本文是应用文。文章是一则志愿者招募广告。21.A。理解具体信息。根据Tasks部分中的Tasks will include...coming up with content forcampaigns可知,志愿者的工作职责之一是为宣传活动创作内容。22.A。理解具体信息。根据What do we offer you?部分中的a room in an apartment withshared facilities可知,该项目为志愿者提供住宿。23.D。推断。根据标题中的.looking for a.volunteer及全文内容可推知,本文是Scl面向
本文标签: