黔西南州2024年秋季学期高二年级10月月考(10月)英语答案
黔西南州2024年秋季学期高二年级10月月考(10月)英语答案正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年黔西南州的期末考试试卷
2、黔西南州2023-2024学年度第一学期期末教学质量检测
3、黔西南州2024年初中毕业与升学考试英语
4、黔西市2023-2024学年度第二学期期末教学质量检测
5、2024年黔西南州英语中考试卷
6、黔南州2024高二期末考试
7、2024年黔西南中考英语真题及答案图片版
8、2024年黔西南州初中学业水平模拟考试卷英语
9、2023-2024黔南州高二下学期期末试卷
10、2024黔南州高二期末联考成绩
this town?W:Weve always lived here.There’s a park not far away and a shopping centerW:Yes,I'm sure you will. Miwow,that sounds amazing.I think we'lllvliving horeText 10 W:That will be fantastic.化 M:Look at this painting.The girl in the picture is little Shana.lt was painted by her fatherChang Shuhongwhen she was four years old in Paris.One year later,her parents finished their studies and returned to China.What drewthem back to China was Dunhuang.At the time, the caves were yet unknown to most people.They were old and in very poorcondition.Chang Shuhong began the basic conservation work by building walls,clearing out sand and inspecting the caves.He established the Dunhuang Research Institute there and stayed there for fifty years,and he is known as the Guardian ofGradually,she acquired a very important artistic foundation.That experience became the artist's inspiration for her entirecareer.Now nearly ninety years old,she returned to Dunhuang,the place filled with dreams.She calls it coming home"参考答案第一部分听力(共两节,满分30分)1~5CABCA6~10BCBAA11~15ACBCB16~20CBCAC第二部分阅读(共两节,满分50分)reas forkids,poolsandsteamrooms"可知选C。volleyballboat safaris in Pottuvil lagoon and Urani river.cookery demonstrations.“和 Kalkudah Beach 部分中的chefs”可知选C。23.D细节理解题。根据最后-段中的“Tomakesureyouendup inthose stylishandgoodhostels,secureyour room/bed as soon as you have your travel dates fixed."可知选D.24.D推理判断题。第一段中描写的场景是为了引出文章的主题“帮助在家带娃的妈妈再就业”。故选D。【皖八高三一联。英语试卷参考答案第2页(共4页)W]W:No problem.So you should add another $7.Text 8M:When should we have theM:l can't agree morewwas e canny think we should some rwnh to sit down ae the table to eat.I think that's a bit too formal.It's better to letpeople walk around and talk to each other or sit where they likeM:That sounds good.We can go to the new supermarket on the other side of the town to get some drinks.W:Right.I heard itoffers some big discounts to attract customers, so going there should be a great idea.Text 9M:Hi there! Let me introduce myself.My name is Brian.We've just moved into the old house next door.W:Glad to meet youMy name is Sandy.How was the move?M:lt's been hard,but l'm glad we finally moved in.Can l ask fora favor?I have two children.What's there forthem to do in this town?W:Weve always lived here.There's a park not far away and a shopping centerM:Oh,that's good to know.My daughter will be happy about that.She loves shopping.W:There's also a skate park and anW:That's great. By the way,behind us is an incredible forest,perfect for exploring
本文标签:
