吉林省2024-2025学年名校调研系列·七年级(上)期中质量评估测试卷B英语试题
吉林省2024-2025学年名校调研系列·七年级(上)期中质量评估测试卷B英语试题正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
M:Why?W:I was reading books athome yesterday.When I got up from the bed to get something to drink,I felt troublein breathing. Although the discomfort went away soon,I was scared,so I went to the doctor immediately.M:Was there anything wrong?W:He said I would die of heart disease if I kept the former lifestyle.M:So what was the doctor's advice?W:Have a balanced diet and take more exercise. Thus,I have to say goodbye to my favorite fried chips andCoke,but what annoys me most is that I have to leave my warm bed at such an early time while others arestill havingdreams.(Text10)M:Hello!I'm Harvard Smith. As the editor of The Voice,I'd like to introduce you to our school dailynewspaper.We need volunteers to help us with our newspaper.Experience isn’t absolutely necessary.Butwe needpeople with writingand typing skills.SinceTheVoicecomes outfive days a week,we needexcellent students who know how to plan their time well. Good grades are necessary. We can pay youdepending on your work.But don’t expect to get rich.This isn’t something you do for the money.Mostlyit'sjust for fun.Anyone who is interested in this job should speak to me immediately after this meeting.Beprepared to start right now.The first issue goes to press tomorrow.参考答案1~5ACACB6~10ACCBB11~15BCBAB16~20CCABA【答案与解析】本文是一篇应用文。文章主要介绍了四首受欢迎的圣诞歌曲。21.C细节理解题。根据JingleBellRock部分"ThisismyfavoriteandIjustopenedthislistandsawit!Eventhough JingleBells,Waiting forChristmas andWeWishYou aMerryChristmas areprettygood,too,Ilikethissongbest!”可知答案。22.A细节理解题。根据AllIWantforChristmasIsYou部分"IreallylovethisChristmassongfromMariahCarey,who iswell-known for herperfect voice.I am abigMariah Carey fan and I love to dance along.”可知,MariahCarey是一名很棒的歌手。23.D细节理解题。根据WhiteChristmas部分“...andremindsmetoprayforabetterfutureChristmasforthose(including myself)who are far from home.Christmas can be a lonely time,especially for uspeople inuniform.”可知,Tim无法与家人一起过圣诞节。【答案与解析】本文是一篇夹叙夹议文。文章主要通过列举个人事例及几个人的观点来探讨和婚礼着装要求相关的内容。24.A细节理解题。根据第二段"...butIhadnoideawhatthatmeant.”可知,MaggieLong认为她所参加的婚礼的着装要求令她感到困惑。25.C推理判断题。根据第六段的内容可知.日落是MadisonSmith的祖父生前的最爱,而且她很想念自己的祖父。由此可推断,MadisonSmith希望她的婚礼着装以日落为主题是为了纪念已逝的祖父。26.D细节理解题。根据倒数第三段“·Thekeyismakingsurethere'scommunicationbehindthedresscode.mean,'hesaid."可知,EmilyCoyne和JoveMeyer都认为新人应该清楚地说明婚礼现场的着装要求。27.B细节理解题。根据最后一段,尤其是“Shesaidguestsshouldnotbeunwillingtoaskthecouplesaboutanunusualdresscode."可知,BrittnyDrye建议对婚礼着装要求不清楚的客人直接咨询新人。【答案与解析】本文是一篇说明文。最新研究发现,即使低量饮酒也会导致血压上升。因此,作者建议完全远离酒以保护心脏。28.A细节理解题。根据第二段,尤其是“Theresearchersexamineddatafromseveninternationalstudiesondrinkingandhighbloodpressure,involvingover19.0o0peoplefromtheUS,KoreaandJapan."可知,研究者们通过分析几个研究的数据得出了发现。
本文标签:
