国考1号6(第5套)高中2025届毕业班基础知识滚动测试(五)5英语试题
国考1号6(第5套)高中2025届毕业班基础知识滚动测试(五)5英语试题正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、国考1号5英语答案2024
2、2023-2024国考一号五英语答案
3、国考1号6英语答案解析2024
4、2023-2024国考1号5答案
5、国考一号6英语答案2024
6、国考一号6答案2024英语
7、2023-2024国考一号6英语答案
8、2023-2024国考1号5英语答案
9、国考一号5英语答案2024
10、国考一号五英语答案2024
The study analyzed exam results from 15400 students over eightyears and across three campusesreferencing their scores against whatwas expectedbased on thecourseworktheyd previouslysubmitted.In exam rooms with high ceilings,students tendedto underperform compared to those taking examsin roomswitha“standard"ceiling height,even after accounting for age,gender,time,subject and priorexamexperienceotherfactorspotentially affecting the results.“The key point is that large roomswith high ceilings seem to disadvantage students and we need tounderstandwhatbrain mechanisms(机制)are at play,and whether this affects all studentsto the samedegree,saysBower.Those are questions thatfuture research can find out.It's clear that environment matters-and thatwe might not give students the best chance for success by holding exams in rooms that aren’t custom-builtfor thepurpose.“Examinationshave been a keypart of our education system for over 1,300 years,shaping studentscareerpaths and lives,” says Jaclyn Broadbent.“It’s crucial to recognize the potential impact of thephysical environment on student performance and make necessary adjustments to ensure all studentshave anequal opportunity tosucceed.32.How is the new study different from the previous one?A.It is conducted in a real-world situation instead of in labsB.Itrules out potential factors that may influence the resultsC.Itmakes use ofbrainmappingtechnologyandvirtualrealityD.It finds a link between environment and student performance33.What is future research expected to find out?A.Whether exam roomswith high ceilings will disadvantage students.B.Whether other factors couldpotentially affect the results of the study.C.Whether students are equally affected in exam roomswith high ceilings.D.Whether brain mechanisms affect students in exam roomswith high ceilings34.What's JaclynBroadbent's attitudeto holdingexams in high-ceilinged rooms?A.Supportive.B.ObjectiveC.OpposingD.Unclear35.Inwhich column of a magazine canweprobably find thistext?A.HealthB.ScienceC.CelebrityD.Architecture第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Research has shown thatloneliness isamajorthreattolongevity(长寿).Peoplewhoarelonelyorsocially isolated(孤立的)have a higherrisk ofdamaged immune function anddepression.On theotherside,healthy friendships can help us cope with stress and live happier,longer lives.36AHarvardstudy found thatwhen a person gets happy,their friends livingwithin one mile have a 25% higher chanceoffeelinghappiertoo.Here are tips from relationship experts for making and deepening friendshipsBeactive37And if they do,they might notbe sustainable.A study found that the belief that friendshipswere based on external oruncontrollablefactors-luck,basicallypredictedgreater lonelinessfiveyearslater.BeoptimisticResearchers found that receivers of an unexpected communication,such as a short note or a small
本文标签:
